Mobiele-Surveillance

Soms is het goedkoper en voor de opdrachtgever interessanter om niet voor een continue beveiliging te kiezen, maar voor beveiliging in de vorm van mobiele surveillance.

Op de momenten die u wilt, op afgesproken tijden of juist geheel onverwacht komt één van onze surveillanten een controleronde maken.

Deze surveillancerondes kunnen bestaan uit interne of externe controle of een combinatie van beide. De medewerkers van QSecurity zijn getraind in het opmerken van:

  • braaksporen
  • lekkages
  • (storm)schades
  • brandgevaarlijke situaties
  • geopende ramen en deuren
  • in werking zijnde elektrische apparatuur

Verder kunnen zij ook andere taken op zich nemen zoals het lopen van een brand- en sluitronde.

Ook het verzorgen van alarmopvolging is een van de mogelijkheden die de mobiele surveillance van Q Security voor u kan uitvoeren. Nadat een melding via een erkende particuliere alarmcentrale is binnengekomen, zal onze surveillant ter plaatse observeren en handelen naar wat hij of zij daar aantreft. Hij of zij zal, indien nodig, de politie inschakelen en eventuele sporen van braak veiligstellen. Eventueel kan onze surveillant er voor zorgdragen dat het pand weer netjes wordt afgesloten, de opdrachtgever hoeft hier dan verder geen zorg meer voor te dragen .

De medewerkers van Q Security zijn uitgerust met moderne communicatiemiddelen en staan hiermee rechtstreeks in contact met onze. Hierdoor zijn we snel ter plaatse om op te treden of stappen te ondernemen. Schade aan panden en goederen kunnen hierdoor beperkt blijven.